We use cookies and other technologies that allow their recognition in order to enhance your online experience. By accessing this website, you consent to this use in the manner described in our Cookies Policy

Login

* Geschützter Bereich (Franchisenehmer)

Forgot password? ×

Forgot password?

Enter your email address:
(Geben Sie Ihre e-Mail-Adresse/Voer uw e-mailadres/Ingresa tu dirección de correo electrónico)

×

Refill24 Netherlands

Inkstation Powered by Refill24

Vulsets voor Black & Color Inktcartridges


Wanneer U veel afdrukt, maar het ook wel eens voorkomt dat uitgerekend op een Zondag uw inktcartridges leeg zijn, en u moet afdrukken, schaf dan eenvoudig een vulset aan … Ten aller tijde; zowel thuis als op de zaak kunt u dan zelf uw inktcartridges vullen. Middels een vulset kunt u nog meer besparen op uw printkosten en loopt u niet het risico om het werk wat u wilt afmaken te moeten onderbreken. Uw Inkstation medewerker legt u graag uit hoe zo iets in zijn werk gaat.


Befullset Tinte
Wat is de inhoud van een Vulset?
VULSET BLACK
100ml Black inkt
Spuit
Naald
Hervulhandleiding
Kit black

VULSET COLOR
50 ml Inkt cyan
50 ml Inkt magenta
50 ml Inkt yellow
3 Spuiten
3 Naalden
Hervulhandleiding
Kit color

Online Shop

Online Shop:

Bezoek onze nieuwe Refill24 Shop! Inktcartridges, Tonercartridges, Inkt, Toebehoren, Papier... bezoeken

Let's recycle

Uw bijdrage aan het Milieu

Ongelooflijk: 250 Miljoen lege Inktcartridges & Tonercartridges belanden alleen al in Europa jaarlijks in het huisvuil-een enorme milieuvervuiling!

Beschermt U daarom ons Milieu en laat Uw Cartridges & Toners professioneel navullen!


Hervullen en Besparen!

Besparen betekend niet gelijk "goedkoop". Refill24 maakt het mogelijk om te besparen op printkosten, niet het besparen op kwaliteit. Wij gebruiken Inkt en Tonerpoeder die dichtbij het origineel komen en voor ieder Printertype bijpassend zijn. Laat U zich overtuigen van een perfecte afdruk tegen een gunstige prijs. Tevens helpt u hiermee ons milieu te beschermen.

Stempelkaart*

Wij belonen Uw vertrouwen met een Stempelkaart. Bij iedere vulling van Inktcartridges krijgt u één stempel. Is de Stempelkaart vol,krijgt u de volgende vulling gratis! Laat u dan meerdere cartridges met verschillende vulprijzen vullen, krijgt U de duurste vulling gratis. Onze Stempelkaart heeft geen vervaldatum. (*) Alleen voor winkels in acht genomen

Garantie op het hervullen

Wanneer een Cartridge na het vullen niet functioneert of een error aangeeft, dan verrekenen wij de Prijs van de hervulling met een Originele, Compatible of Hervulde Cartridge. Of U krijgt een volgende vulling gratis. Bij Refill24 is er altijd een oplossing!