We use cookies and other technologies that allow their recognition in order to enhance your online experience. By accessing this website, you consent to this use in the manner described in our Cookies Policy

Login

* Geschützter Bereich (Franchisenehmer)

Forgot password? ×

Forgot password?

Enter your email address:
(Geben Sie Ihre e-Mail-Adresse/Voer uw e-mailadres/Ingresa tu dirección de correo electrónico)

×

Refill24 Netherlands

Inkstation Powered by Refill24

Hervullen van Inktcartridges


Bij Refill24 bieden wij U een persoonlijke , transparante en technisch ontwikkelde vulservice. Meer dan 500.000 Cartridges worden maandelijks in Druckertankstellen en Inkstation’s van Refill24 gevuld. Men bekijkt de toestand van uw Cartridges met als doel, een zo goed mogelijk afdrukresultaat na het vullen te bereiken. Probeer het uit en bespaar op uw printkosten!

Tinte

Wij hervullen Black en Color Cartridges van bijna alle Merken en Modellen! Informeer bij ons naar de mogelijkheden

+ info

Fabrikant kiezen:

 
HP
Canon
Brother
Epson
Lexmark

Algemene Tips voor Inktcartridges

 • Hoe behandelt u een Cartridge

  Raak bij het uitnemen van de Cartridges niet de printkop of printplaat (koperen kontakten) aan met uw handen. Laat de cartridge niet te lang buiten de printer staan, anders zal de Inkt in het mondstuk van de Cartridge verdrogen en blokkeerd daarmee het afdrukken. Wanneer u een reserve cartridge heeft staan, bewaar deze dan met afdekkapje in een afgesloten sealzakje van ons. Reinig de printkop van de Cartridge nooit met reingingsmiddelen !!! (de Cartridge wordt tijdens het hervullen gereinigd). U kunt evt. Uw extra cartridge laten sealen om hem zo langer te kunnen bewaren.

 • Wanneer laat u de Cartridge hervullen

  Print Uw Cartridges nooit volledig leeg, want de Printkop wordt verwarmt tijdens het afdrukken tot een temperatuur van 300 / 500 graden en kan daardoor inbranden. Bij een compleet lege Cartridge kan het dan dus voorkomen dat de printkop indroogt en er geen Inkt meer wordt doorgelaten. Door deze verhitting moet de printkop namelijk afgekoeld worden door de Inkt, zonder wordt hij dus te heet en verbrand. Gebeurt dit is de kans groot dat de Cartridges niet meer bruikbaar zijn. Wacht dus niet te lang en laat uw Cartridges vullen wanneer de melding leeg (bijna leeg) bij een nieuwe Cartridge wordt aangegeven of wanneer de afdrukkwaliteit aanzienlijk minder wordt. Dus niet wachten totdat er blanco papier uit uw printer komt!

 • Hoe vaak kunt u de Cartridge hervullen?

  Het aantal keren dat een Cartridge hervult kan worden is afhankelijk van het type printer en de manier waarop u de Cartridge behandelt. U heeft in die zin invloed op het aantal keer vullen van een Cartridge door het behandelen van de Cartridges zoals wij hebben beschreven in de “Algemene Tips voor InktCartridges”. Als een Cartridge electronisch niet meer herkend wordt of een error aangeeft kan dit komen door het type printer dat u gebruikt. Zo kan het zijn dat een Cartridge in het minste geval 2x gevuld kan worden en in het gunstige geval wel tot 7x / 16x. Wij kunnen u hier antwoord op geven.

 • Is het afdrukresultaat naar tevredenheid?

  Refill24 gebruikt voor ieder Merk Printer zijn eigen gespecificeerde hoogwaardige Inkt, zodat het afdrukresultaat gelijkwaardig zal zijn aan die van origineel. Natuurlijk is de toestand waarin uw Cartridge zich bevindt wel doorslaggevend voor de kwaliteit. Zoals ook een motor goed onderhouden moet worden om goed te blijven draaien. Lees daarom onze “Algemene Tips voor Inktcartridges”. Kort samengevat: Print regelmatig , niet te veel bladzijden zonder onderbreking en denkt u erom de Cartridge niet volledig leeg te printen. Zodra de Printkop met gedroogde Inkt verstopt raakt of er wordt doorgeprint met een lege Cartridge bestaat de kans dat de printkop verbrandt en zal de afdrukkwaliteit verslechteren of er zal zelfs geen afdruk meer gemaakt kunnen worden.

 • Kan men door het hervullen de printer beschadigen?
  In principe “niet”! Er zijn 2 verschillende Printertypen:
  1. Printers met Cartridges met ingebouwde printkop.
  2. Printers met vast geïnstalleerde printkop met Enkele kamer Cartridges die bij het installeren op de printkop aansluiten.

  In het 1e geval Fall sind Drucker und Patrone 2 einzelne Komponenten und wenn der Ausdruck schlecht ist, liegt dies nur an dem Druckkopf, welcher sich an der Patrone befindet. Der Drucker selbst ist davon nicht betroffen. In het 2e geval Is bij het blokkeren of schade aan een vast geïnstalleerde Printkop in een Printer vaak niets te doen. Deze zit namelijk vast in de Printer. Het is daarom ook van groot belang dat u de Cartridges laat vullen met een daar speciaal voor ontwikkelde Inkt en niet met één of andere Universele Inkt. Men kan tenslotte ook geen diesel in een benzine wagen doen. Printers met een vast geïnstalleerde printkop zijn gevoeliger en werken beter wanneer men regelmatig afdrukt!
 • Hoe belangrijk is de Inktkwaliteit

  Een hoogwaardige Inkt-kwaliteit maakt wel degelijk uit wanneer het om de afdrukkwaliteit gaat! De vast geïnstalleerde printkop of losse cartridge met ingebouwde printkop kunnen beschadigd raken wanneer er een niet gespecificeerde Inkt voor de juiste Printer en model gebruikt wordt. Dit is duidelijk te merken aan her volgende: Droogtijd , Kleurintensiteit , Verdampingspunt , Viscositeit , Oppervlakte extensie , Kleurstof en pH-waarde. De Inkt die wij bij Refill24 gebruiken, is wat samenstelling betreft nagenoeg gelijk aan het origineel, en voldoet daarom aan alle vereisten om een goede afdruk te garanderen. Tevens zal dit ook de levensduur van de Cartridge cq Printer ten goede komen.

Uw bijdrage aan het Milieu

Let's recycle

Ongelooflijk: 250 Miljoen lege Inktcartridges & Tonercartridges belanden alleen al in Europa jaarlijks in het huisvuil-een enorme milieuvervuiling!

Beschermt U daarom ons Milieu en laat Uw Cartridges & Toners professioneel navullen!


Hervullen en Besparen!

Besparen betekend niet gelijk "goedkoop". Refill24 maakt het mogelijk om te besparen op printkosten, niet het besparen op kwaliteit. Wij gebruiken Inkt en Tonerpoeder die dichtbij het origineel komen en voor ieder Printertype bijpassend zijn. Laat U zich overtuigen van een perfecte afdruk tegen een gunstige prijs. Tevens helpt u hiermee ons milieu te beschermen.

Stempelkaart*

Wij belonen Uw vertrouwen met een Stempelkaart. Bij iedere vulling van Inktcartridges krijgt u één stempel. Is de Stempelkaart vol,krijgt u de volgende vulling gratis! Laat u dan meerdere cartridges met verschillende vulprijzen vullen, krijgt U de duurste vulling gratis. Onze Stempelkaart heeft geen vervaldatum. (*) Alleen voor winkels in acht genomen

Garantie op het hervullen

Wanneer een Cartridge na het vullen niet functioneert of een error aangeeft, dan verrekenen wij de Prijs van de hervulling met een Originele, Compatible of Hervulde Cartridge. Of U krijgt een volgende vulling gratis. Bij Refill24 is er altijd een oplossing!