We use cookies and other technologies that allow their recognition in order to enhance your online experience. By accessing this website, you consent to this use in the manner described in our Cookies Policy

Login

* Geschützter Bereich (Franchisenehmer)

Forgot password? ×

Forgot password?

Enter your email address:
(Geben Sie Ihre e-Mail-Adresse/Voer uw e-mailadres/Ingresa tu dirección de correo electrónico)

×

Refill24 Netherlands

Inkstation Powered by Refill24

Compatible Cartridges


Reeds gevulde kant en klare compatible cartridges voor gangbare Merken. Een gunstig alternatief ipv. Origineel.

Kompatibel Tinte

Privegebruiker of Zakelijke , met onze hoogwaardige Producten- Inktcartridges en Tonercartridges-Navullingen-Kunt U tot wel 80% op uw Printkosten besparen.

Tinte

Fabrikant kiezen:

 
HP
Canon
Brother
Epson
Lexmark

Hervullen en Besparen!

Besparen betekend niet gelijk "goedkoop". Refill24 maakt het mogelijk om te besparen op printkosten, niet het besparen op kwaliteit. Wij gebruiken Inkt en Tonerpoeder die dichtbij het origineel komen en voor ieder Printertype bijpassend zijn. Laat U zich overtuigen van een perfecte afdruk tegen een gunstige prijs. Tevens helpt u hiermee ons milieu te beschermen.

Te hoge Printkosten? Niet bij Ons!

Wij hebben in het voordeel van Onze klanten duidelijke Prioriteiten gesteld: Prijs & Kwaliteit.

Privegebruiker of Zakelijke , met onze hoogwaardige Producten- Inktcartridges en Tonercartridges-Navullingen-Kunt U tot wel 80% op uw Printkosten besparen

Garantie op het hervullen

Wanneer een Cartridge na het vullen niet functioneert of een error aangeeft, dan verrekenen wij de Prijs van de hervulling met een Originele, Compatible of Hervulde Cartridge. Of U krijgt een volgende vulling gratis. Bij Refill24 is er altijd een oplossing!