We use cookies and other technologies that allow their recognition in order to enhance your online experience. By accessing this website, you consent to this use in the manner described in our Cookies Policy

Login

* Geschützter Bereich (Franchisenehmer)

Forgot password? ×

Forgot password?

Enter your email address:
(Geben Sie Ihre e-Mail-Adresse/Voer uw e-mailadres/Ingresa tu dirección de correo electrónico)

×

Refill24 Netherlands

Inkstation Powered by Refill24

Tricks voor Ink-jet-printer


Iedere Cartridge heeft zo zijn eigen eigenaardigheid en communiceert dmv een chip of elektronische printplaat met de printer, zodat deze kan vaststellen , of er een nieuwe of oude en lege cartridge geplaatst is.Hierop reageert de printer met verschillende meldingen. Wij hebben indien uw printer na het hervullen problemen geeft , een aantal Tricks voor u samengesteld.

Het succes van een hervulling met een perfect resultaat , hangt afgezien van een goeie Inktkwaliteit , ook af van de toestand waarin de cartridge zich bevindt.

Fabrikant kiezen:

 
HP
Canon
Brother
Epson
Lexmark
  • Binnenkort beschikbaar
  • Binnenkort beschikbaar
  • Binnenkort beschikbaar
  • Binnenkort beschikbaar
  • Binnenkort beschikbaar

Hervullen en Besparen!

Besparen betekend niet gelijk "goedkoop". Refill24 maakt het mogelijk om te besparen op printkosten, niet het besparen op kwaliteit. Wij gebruiken Inkt en Tonerpoeder die dichtbij het origineel komen en voor ieder Printertype bijpassend zijn. Laat U zich overtuigen van een perfecte afdruk tegen een gunstige prijs. Tevens helpt u hiermee ons milieu te beschermen.

Stempelkaart*

Wij belonen Uw vertrouwen met een Stempelkaart. Bij iedere vulling van Inktcartridges krijgt u één stempel. Is de Stempelkaart vol,krijgt u de volgende vulling gratis! Laat u dan meerdere cartridges met verschillende vulprijzen vullen, krijgt U de duurste vulling gratis. Onze Stempelkaart heeft geen vervaldatum. (*) Alleen voor winkels in acht genomen

Garantie op het hervullen

Wanneer een Cartridge na het vullen niet functioneert of een error aangeeft, dan verrekenen wij de Prijs van de hervulling met een Originele, Compatible of Hervulde Cartridge. Of U krijgt een volgende vulling gratis. Bij Refill24 is er altijd een oplossing!