We use cookies and other technologies that allow their recognition in order to enhance your online experience. By accessing this website, you consent to this use in the manner described in our Cookies Policy

Login

* Geschützter Bereich (Franchisenehmer)

Forgot password? ×

Forgot password?

Enter your email address:
(Geben Sie Ihre e-Mail-Adresse/Voer uw e-mailadres/Ingresa tu dirección de correo electrónico)

×

Refill24 Netherlands

Inkstation Powered by Refill24

Refill24 - een Succesverhaal!


Sinds de oprichting in 1998 is er veel gebeurt. Toentertijd een kleine Onderneming met een baanbrekend Idee – het Vullen = vullen van Printercartridges & Lasercartridges (Toners). Vandaag een Wereldwijde Speler op gebied van Inkt en Toner Refill24. De Refill24 Druckertankstellen en Inkstation’s zijn het eerste Bedrijfsconcept die een persoonlijke, transparante en vooruitstrevende vulservice aanbied aan hun Klanten.

Refill24 bied met het Vullen een gunstig Alternatief in plaats voor Originele Cartridges. Met hoge Kwaliteit voor zowel Prive als Zakelijke gebruiker. Wij garanderen dat onze Inkten en Tonerpoeder in hun samenstelling gelijkwaardig zijn aan het Origineel. En dat deze overeenkomstig is met uw Printermodel.

De Refill24 Druckertankstellen & Inkstation’s worden alom geaccepteerd en dit bevestigt voor ons de behoefte van de klant voor zulke alternatieve mogelijkheden op deze markt.

Voor ons is de Klanttevredenheid het Belangrijkste!


Online Shop

Online Shop:

Bezoek onze nieuwe Refill24 Shop! Inktcartridges, Tonercartridges, Inkt, Toebehoren, Papier... bezoeken

Let's recycle

Uw bijdrage aan het Milieu

Ongelooflijk: 250 Miljoen lege Inktcartridges & Tonercartridges belanden alleen al in Europa jaarlijks in het huisvuil-een enorme milieuvervuiling!

Beschermt U daarom ons Milieu en laat Uw Cartridges & Toners professioneel navullen!


Hervullen en Besparen!

Besparen betekend niet gelijk "goedkoop". Refill24 maakt het mogelijk om te besparen op printkosten, niet het besparen op kwaliteit. Wij gebruiken Inkt en Tonerpoeder die dichtbij het origineel komen en voor ieder Printertype bijpassend zijn. Laat U zich overtuigen van een perfecte afdruk tegen een gunstige prijs. Tevens helpt u hiermee ons milieu te beschermen.

Stempelkaart*

Wij belonen Uw vertrouwen met een Stempelkaart. Bij iedere vulling van Inktcartridges krijgt u één stempel. Is de Stempelkaart vol,krijgt u de volgende vulling gratis! Laat u dan meerdere cartridges met verschillende vulprijzen vullen, krijgt U de duurste vulling gratis. Onze Stempelkaart heeft geen vervaldatum. (*) Alleen voor winkels in acht genomen

Garantie op het hervullen

Wanneer een Cartridge na het vullen niet functioneert of een error aangeeft, dan verrekenen wij de Prijs van de hervulling met een Originele, Compatible of Hervulde Cartridge. Of U krijgt een volgende vulling gratis. Bij Refill24 is er altijd een oplossing!