We use cookies and other technologies that allow their recognition in order to enhance your online experience. By accessing this website, you consent to this use in the manner described in our Cookies Policy

Login

* Geschützter Bereich (Franchisenehmer)

Forgot password? ×

Forgot password?

Enter your email address:
(Geben Sie Ihre e-Mail-Adresse/Voer uw e-mailadres/Ingresa tu dirección de correo electrónico)

×

Refill24 Netherlands

Inkstation Powered by Refill24

Hervullen van Tonercartridges (Laser-printers)


Bespaar op U printkosten en help gelijk het Milieu. Refill24 maakt het mogelijk om een grote besparing te doen op uw printkosten door de lege Tonercartridges te hervullen. Gooi uw Tonercartridges niet weg, u kunt deze hergebruiken. Refill24 gebruikt voor ieder Merk Laserprinter zijn eigen gespecificeerde Tonerpoeder, zodat de afdrukkwaliteit gelijkwaardig zal zijn aan die van origineel. Tevens zal het afdrukvolume (aantal) hetzelfde zijn als die van een originele toner. (Alleen voor een gunstiger prijs !!!). Verdere informatie kunt u verkrijgen bij één van onze Inkstation’s in uw buurt.

Toner

Wij hervullen Black en Color Cartridges van bijna alle Merken en Modellen! Informeer bij ons naar de mogelijkheden

+ info


Algemene Tips voor Tonercartridges

 • Voorkom dat een Toner niet bloot staat aan hevige schokken

  Een Tonercartridge bestaat uit veel losse onderdelen en ieder deel en tandwiel is belangrijk, voor een goed functioneren.

 • Ook hier geld het advies niet in overvloed te printen zonder een pauze in te lassen

  Het Tonerpoeder wordt eveneens door hitte op het papier gesmolten en kan bij oververhitting belangrijke delen beschadigen.

 • Stel uw Tonercartridge niet te lang bloot aan zonlicht of kunstmatig licht,dit kan schade veroorzaken aan de imaging drum wat niet te repareren is

  Wanneer u een lege toner heeft,die u op een later tijdstip wilt laten hervullen,bewaart u hem dan in een schone donkere platic zak.

 • Bewaart U een Toner niet te lang(max. 1 jaar)

  De belangrijke rubberen rollen en tandwielen drogen in en zijn dan de oorzaak dat de Toner niet meer goed functioneert.

 • Wanneer U in uw Tonercartridge de rubber of aluminium rollen kunt zien zitten ,gelieve deze niet met uw blote vingers aan te raken

  De daarbij achtergelaten vingerafdrukken kunnen vlekken op de afdruk achterlaten.Probeert U niet een tonercartridge zelf te manipuleren.

Uw bijdrage aan het Milieu

Let's recycle

Ongelooflijk: 250 Miljoen lege Inktcartridges & Tonercartridges belanden alleen al in Europa jaarlijks in het huisvuil-een enorme milieuvervuiling!

Beschermt U daarom ons Milieu en laat Uw Cartridges & Toners professioneel navullen!


Hervullen en Besparen!

Besparen betekend niet gelijk "goedkoop". Refill24 maakt het mogelijk om te besparen op printkosten, niet het besparen op kwaliteit. Wij gebruiken Inkt en Tonerpoeder die dichtbij het origineel komen en voor ieder Printertype bijpassend zijn. Laat U zich overtuigen van een perfecte afdruk tegen een gunstige prijs. Tevens helpt u hiermee ons milieu te beschermen.

Te hoge Printkosten? Niet bij Ons!

Wij hebben in het voordeel van Onze klanten duidelijke Prioriteiten gesteld: Prijs & Kwaliteit.

Privegebruiker of Zakelijke , met onze hoogwaardige Producten- Inktcartridges en Tonercartridges-Navullingen-Kunt U tot wel 80% op uw Printkosten besparen

Garantie op het hervullen

Wanneer een Cartridge na het vullen niet functioneert of een error aangeeft, dan verrekenen wij de Prijs van de hervulling met een Originele, Compatible of Hervulde Cartridge. Of U krijgt een volgende vulling gratis. Bij Refill24 is er altijd een oplossing!