We use cookies and other technologies that allow their recognition in order to enhance your online experience. By accessing this website, you consent to this use in the manner described in our Cookies Policy

Login

* Geschützter Bereich (Franchisenehmer)

Forgot password? ×

Forgot password?

Enter your email address:
(Geben Sie Ihre e-Mail-Adresse/Voer uw e-mailadres/Ingresa tu dirección de correo electrónico)

×

Refill24 Netherlands

Inkstation Powered by Refill24

Franchise Refill24


Open Uw eigen Inkstation (Druckertankstelle)

Start U succesvolle zelfstandige onderneming!

Indien u er al over nagedacht had om zelfstandig Ondernemer te worden,maar nog niet de moed hebt dit door te zetten, dan is er de mogelijkheid om dit te doen middels Franchise,want hierbij is een succes tot slagen veel groter. Franchise is een op partnerschap gebaseerde formule, met als doel verkoopstimulering. U werkt als zelfstandige ondernemer, met het voordeel,de ondersteuning en Know-how van een grote groep te hebben.Juist in deze sektor is Know-how belangrijk om succesvol te zijn.

Voordelen voor de Franchisenemer:


  • De instap in de Markt wordt versneld, omdat het systeem bekend en gevestigd is.
  • De Franchisegever stelt een beproefd bedrijfsconcept en tevens een compleet handleidingspakket ter beschikking.
  • De Franchisenemer is een zelfstandig ondernemer.
  • De Franchisenemer mag gebruik maken van een gepattenteerd merk (Refill24,Naam Inkstation).
  • Uitwisseling van allerlei belangrijke informatie.
  • Vergelijkingen van Ondernemingen.
Verkrijgen van een beproefd bedrijfsconcept die zich in de praktijk reeds heeft bewezen. Originele Inktcartridges – en Tonercartridges zijn zeer kostbaar in vergelijk daarmee, wat heden ten dage een Printer in aanschaf moet kosten. Het afdrukken Prive is een dure hobby en Zakelijk een must. Het is waanzin om Cartridges na éénmalig gebruik weg te gooien , wanneer men deze nog zeker een aantal keren kan hergebruiken…dat verneemt u niet alleen in uw portemonnee , ook het milieu is ermee gediend.

Een Bedrijfsmodel met gelijk meerdere Voordelen:


  • Onderneming met hoge winstgevendheid in een markt die nog steeds groei mogelijkheden bied.
  • Lage investering met snelle afschrijving.
  • Ondersteuning van een team met vele jaren ervaring
  • technische Hotline

Voor meer informatie over ons Franchise Concept. Neem contact op via email office@refill24.com
Nederlands: info@refill24.nl


Hervullen en Besparen!

Besparen betekend niet gelijk "goedkoop". Refill24 maakt het mogelijk om te besparen op printkosten, niet het besparen op kwaliteit. Wij gebruiken Inkt en Tonerpoeder die dichtbij het origineel komen en voor ieder Printertype bijpassend zijn. Laat U zich overtuigen van een perfecte afdruk tegen een gunstige prijs. Tevens helpt u hiermee ons milieu te beschermen.

Stempelkaart*

Wij belonen Uw vertrouwen met een Stempelkaart. Bij iedere vulling van Inktcartridges krijgt u één stempel. Is de Stempelkaart vol,krijgt u de volgende vulling gratis! Laat u dan meerdere cartridges met verschillende vulprijzen vullen, krijgt U de duurste vulling gratis. Onze Stempelkaart heeft geen vervaldatum. (*) Alleen voor winkels in acht genomen

Garantie op het hervullen

Wanneer een Cartridge na het vullen niet functioneert of een error aangeeft, dan verrekenen wij de Prijs van de hervulling met een Originele, Compatible of Hervulde Cartridge. Of U krijgt een volgende vulling gratis. Bij Refill24 is er altijd een oplossing!